•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Exporteren naar PDF

Vacature

Locatie:
Vlaanderen - standplaats Hasselt

Bedrijfsprofiel:
De Interprofessionele Vereniging voor het Belgisch vlees (I.V.B.) staat ten dienste van de productieketen van vlees en vleesproducten en spitst zich in het bijzonder toe op het domein van het slachten, wegen en classificeren van slachtvee (runderen en varkens). I.V.B. streeft met haar werking en binnen de overlegorganen steeds naar een maximale valorisatie van de kwaliteit van Belgisch vlees en vleesproducten. Dit doet zij door dagelijks de veehouders-producenten te voorzien van slachtresultaten alsook deze resultaten steekproefsgewijs te controleren in de slachthuizen. Hierdoor tracht I.V.B. een bijdrage te leveren tot de creatie van een leefbare en duurzame vleessector waarbij er in de toekomst nog meer specifieke aandacht zal gaan naar het realiseren van meer transparantie in de vleesketen.

Functieomschrijving:
Ter versterking van haar takenpakket is I.V.B. op zoek naar een bachelor in de Agro- en Biotechnologie of een profiel gelijkwaardig voor voltijdse betrekking (38u). Na een interne opleiding zal je instaan voor het opvolgen en begeleiden van slachthuizen rond karkasclassificatie en -weging. Onder andere het bespreken van controleresultaten, het opmaken van een plan van aanpak, het opvolgen van het autocontrolesysteem en bijstand bij de transfer van slachtgegevens zullen je takenpakket mede vorm geven. Je volgt de gemaakte afspraken met alle partijen van nabij op en rapporteert hierover aan je leidinggevenden en op commissies. Je zal regelmatig (onaangekondigde) controles in beide sectoren bijwonen en waakt samen met de rest van het team mee over het algemene niveau van indelen en classificeren in de Vlaamse slachthuizen. Je zal hiervoor frequent verplaatsingen naar de slachthuizen maken. Een ander deel van het takenpakket zal er in bestaan om data-analyses uit te voeren en deze te rapporteren.

Functieprofiel:
- Je beschikt over een bachelor denk- en werkniveau.
- Je hebt affiniteit met de vleesproductiekolom en bent bereid om je te begeven in de slachthuis- en vleesproductieomgeving.
- Je hebt een zelfstandige en nauwkeurige manier van werken maar bent niet bang om tijdig terugkoppeling te vragen.
- Je kan je neutraal en geduldig opstellen.
- Je hebt een goede manier van communiceren, je kan je op een duidelijke manier verstaanbaar maken - zowel schriftelijk als mondeling.
- Kennis van Microsoft (Word, Excel, Ppt) is vereist.
- Basiskennis van informatica, databases of statistiek is een plus maar geen vereiste. Bereidwilligheid om dit te leren wordt wel verwacht.
- Kennis van Frans en Engels zijn een sterke meerwaarde.
- Je hebt een verzorgd voorkomen.
- Je bent in bezit van een rijbewijs B en bent bereid om verre verplaatsingen te maken. 

Aanbod:
Je krijgt een interessante functie binnen een kleine organisatie die een steeds grotere relevantie voor de transparantie en leefbaarheid binnen de vleessector betekent. Het is een nieuwe functie waarbij je voldoende ruimte krijgt voor eigen inbreng maar steeds in overleg en met ondersteuning van je leidinggevende. Je ontvangt een competitief salaris met bijkomende extralegale voordelen. Bij de functie hoort een firmawagen, laptop en gsm. Je krijgt de kans om samen met een enthousiast team de werking van I.V.B. verder uit te bouwen en vorm te geven binnen een sector waarin een code voor ‘good-practices’ steeds hoger in het vaandel wordt gedragen.

Contact:
Solliciteren kan door CV en motivatiebrief op te sturen naar sander.cleuren@ivb-interprof.be

IVB gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies